Tentang Kami

“Just Go Explore!!”

Festive Travels

Festive Travels Sdn. Bhd. (253324-X) adalah syarikat yang telah ditubuhkan dan berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sejak Disember 1992 serta telah diperbadankan di bawah Akta Syarikat 1965 . Syarikat kami merupakan sebuah ejen pelancongan yang berlesen dan diiktiraf sepenuhnya oleh Kementerian Pelancongan Malaysia (KPK/LN 1664) di bawah Akta Industri Pelancongan 1992. Festive Travels Sdn. Bhd. juga adalah salah sebuah syarikat yang telah berdaftar dan ahli aktif bersama Malaysian Association of of Tour and Travel Agency (MATTA). Syarikat kami kini beroperasi sepenuhnya di Shah Alam.
Festive Travels Sdn. Bhd. telah membawa ramai pelancong ke negara-negara tumpuan pelancong seperti Jepun, Korea, China, India, Thailand, Turki, Indonesia, Vietnam dan Australia. Manakala dalam negara pula seperti Pulau Perhentian, Pulau Redang, Pulau Kapas, Pulau Pangkor, Pulau Langkawi dan banyak lagi.
Sepanjang syarikat kami beroperasi, syarikat kami telah menyediakan pelbagai kemudahan bagi memenuhi segala kemahuan dan keperluan pelanggan sepanjang lawatan dalam negara dan luar negara tidak kira sama ada sebelum, semasa atau selepas. Syarikat kami akan sentiasa menjaga dan mengekalkan reputasi sebagai sebuah agensi pelancongan yang terbaik dan diyakini di Malaysia.

Kenapa perlu sertai trip Festive Travels?

Kami janjikan kepuasan dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan buat anda. Ini antara 5 sebab utama anda perlu sertai kami :
  1. Menitikberatkan soal makanan halal dan waktu solat (bagi peserta Muslim)
  2. Memberi peluang untuk anda mempelajari budaya setempat di tempat yang dilawati
  3. Menyediakan itenerary yang tidak padat dan tidak memenatkan
  4. Tour guide kami amat permah dan mesra pelanggan
  5. Pengalaman yang anda dapat sepanjang trip lebih bernilai daripada harga trip yang dibayar

Hantarkan pesanan pada kami.

Kami sangat mengalukan sebarang cadangan penambahbaikan daripada anda.

Festive Travels Sdn. Bhd.

SSM (253324-X)

MOTAC (KPK/LN 1664)

MATTA (MA0839

Pergi Ke :

Trip Pelancongan

Servis

Blog

Tentang Kami

Hubungi

Hubungi Kami :

13-05, Avenue Crest, Jalan Jubli Perak 22/1, 40300 Shah Alam

info@festivetravels.com.my

(Tel) 03 5031 9023 
(Fax) 03 5031 9024 

Ikuti Kami :

Whatsapp

+60132833340